3 min29 novembra 2021

Práca v továrni so sušienkami a pečivom

Vôňa pečúcich sa šišiek, amerických šišiek alebo croissantov... Kto by ju nemiloval? Čo tak spojiť príjemné s užitočným a zamestnať sa v pekárni? Je to možné! Prečítajte si, aké je to pracovať v pekárni, a vôňa croissantov v čokoláde sa Vám bude spájať nielen s hotelovými raňajkami.

 

Práca v cukrárenskej a pekárenskej výrobe - čo táto práca obnáša?

Ako vyzerá samotná práca v cukrárni?

Holandsko ponúka v tomto sektore veľké príležitosti, od prípravy cesta až po pečenie. V závode je veľa pracovísk, preto máte možnosť otestovať sa na viacerých miestach. Kde budete v daný deň pracovať, závisí od dopytu a objednávky, no najčastejšie povinnosti zamestnanca pekárne sú:

  • nanášanie jednotlivých ingrediencií na tortu,
  • váženie produktov,
  • pečenie,
  • kontrola kvality,
  • balenie hotových výrobkov.
  • príprava kvalitného produktu a jeho následná dodávka zákazníkovi - tak vyzerá práca v závode na výrobu cukroviniek a pečiva.

 

Práca v Holandsku - sušienky a pečivo. Ako získať prácu?

Napísanie životopisu Vám pomoże k tomu, aby ste získali dobrú prácu, vrátane tej na výrobu cukroviniek a pečiva. Predchádzajúce skúsenosti v pekárni, ale aj v iných výrobných odvetviach vrátane potravinárstva, budú veľkým plusom. Bude to vaša prvá cesta do zahraničia? Nebojte sa, všetko Vás naučíme priamo na mieste. Najdôležitejšia je Vaša ochota a pripravenosť pracovať.

 

Práca pri výrobe cukroviniek v Holandsku – ponuka Covebo

Ak do akéhokoľvek internetového vyhľadávača zadáte heslo "práca v cukrárni", zobrazia sa Vám ponuky s rôznymi sadzbami, lokalitami a zodpovednosťami. My sa však zameriavame na dôveru! Tu sú naši partneri, s ktorými spolupracujeme už mnoho rokov :

 

  • Grand Duet

Závod sa nachádza v Beuningene a špecializuje sa na pekárske a cukrárske výrobky. Ponúka croissanty, koláče, rožky, bagety, základy na pizzu a donuty. Základná sadzba je 10,95 eura v hrubom s atraktívnymi príplatkami za prácu na zmeny. Grand Duet je miestom, ktoré je vhodné na prácu pre páry, často na rovnakej zmene!

 

  • Van Diermen

Tento rodinný podnik so sídlom v Bunschotene sa špecializuje na výrobky z lístkového cesta. Závod spolupracuje so 130 externými subjektmi. Ohodnotenie je tiež 10,95 Euro brutto vrátane príplatkov za smeny. Výroba má aromatickú vôňu pečiva a čokolády, takže ak máte záujem pracovať v továrni s koláčikmi a chlebom, prihláste sa ešte dnes!

 

  • Europastry

Europastry vyrába rôzne druhy chleba, croissantov a šišiek. Závod sa nachádza v Oldenzaal. Sadzba je 10,95 eur v hrubom a skvelé hodinové odmeny. Firma ponúka prácu pre páry. Vašou hlavnou povinnosťou bude balenie hotových cukrárskych výrobkov, zvyčajne ide o šišky a croissanty.

 

  • VSI

Závod sa nachádza v Leerdame a je lídrom vo výrobe energetických a müsli tyčiniek,cereálnych pochutín, sušienok, krekrov, praclíkov, krutónov a iných dobrôt. Hodinová sadzba je 10,61 EUR brutto. K dispozícii sú aj hodinové bonusy, ktoré sa počítajú už od 18.00 h. Ide o jednu z najväčších spoločností zaoberajúcich sa balením potravín. Má 38 výrobných závodov vrátane 3 v Európe.

Pečenie sladkého pečiva je v Holandsku určite veľmi lákavou prácou. Balenie pečiva, šišiek, koláčov alebo croissantov prebieha na výrobnej linke, zvyčajne pri izbovej teplote hoci sa to môže líšiť v závislosti od pracovného miesta. Chcete vedieť viac podrobností? Zavolajte nám na číslo +421 903295435 alebo si vyberte ponuku zo zoznamu nižšie a vyplňte formulár na webovej stránke.

Ďalšie zaujímavé články

Pozrite si ďalšie zaujímavé články

Nedostatok pracovných síl na trhu práce v Holandsku! Akých pracovníkov zamestnávatelia hľadajú?

3 min28 novembra 2022

Ako vyzerá trh práce v Holandsku po pandémii?

3 min2 novembra 2022

Tiesňové čísla v Holandsku. Čo robiť v prípade núdze?

4 min29 novembra 2021